TRABZON / ORTAHİSAR - Cudibey Ortaokulu

Kas

Türkiye Cumhuriyeti kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ölümünün bu yıl 81. yıl dönümü.Her yıl olduğu gibi bu yıl da 10 Kasım günü Atamızın aramızdan ayrılışını törenle hatırladık.

Mrt

Okullar arası tenis turnuvasında Trabzon birincisi olan sultanlarımızı kutluyoruz.

Mrt

Şbt

Cudibey Ortaokulu, eğitim kurumlarının temizlik ve hijyen konusunda teşvik edilmesi, okul sağlığının daha iyi düzeye çıkarılması amacıyla, 2015 yılında yenilenen protokol gereği, bakanlığımız ile Sağlık Bakanlığı arasında "Beyaz Bayrak İşbirliği Protokolü" imzalanmış, söz konusu protokol kapsamında, belirlenen kriterlere göre denetlenen okullardan, denetim sonucunda 100 puan üzerinden, 90 ve üzeri puan alan okulumuza, iki yıl için geçerli olan, okul sağlığını ve temizliğini simgeleyen "Sertifika", "Beyaz Bayrak" ve "Pirinç Levha"  verilmiştir...