Ara

Geçtiğimiz günlerde okul aile birliği seçimleri büyük bir katılımla gerçekleşti. Yapılan seçimler sonucunda önceki dönem görev yapan okul aile birliği yönetimine yaptıkları çalışmalar ve katkılarından dolayı teşekkür edildi.

Yeni dönemde de öğrenci, veli ve okul arasındaki işbirliğinin daha da güçleneceği ve başarılı projelerin hayata geçirileceği umuluyor.

Cudibey Ortaokulu olarak yeni okul aile birliği yönetimine başarılar dileriz.

Ara

Yazar etkinliğimizde çok sevgili yazarımız

Sayın Kadriye RAMSAİER’i  ağırladık.

Öğrencilerimizle sohbet ederek paylaşımlarda bulunan yazarımıza,

bizlere vakit ayırdıkları için çok teşekkür ediyoruz.

Küçük erkekler hentbol takımımız galibiyeti kutluyor.

Ara

Hayvan Çiftliği, Oblomov, Vadideki Zambak, Ateşten Gömlek, Satranç, Gün Olur Asra Bedel derken 8.kitabımız 'Dönüşüm'ün söyleşisini de gerçeklestirdik.

Yeni dünyalara yelken açmak amacıyla çıktığımız yolda bu hafta pusulamız "Dönüşüm"ü gösterdi. Kafka'nın gerçeklikle kurmacanın sınırlarını zorlayan müthiş anlatımına birlikte şahit olduk.Yalnızlığın ve terkedilmişliğin hüznünü iliklerimize kadar hissettik.

Ara

İlimizde düzenlenen spor müsabakalarında eskrim dalında Trabzon üçüncüsü olan öğrencimiz Berra KIR 'ı ve emeği geçen öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz.