SQUARE EYED STUDENTS MACARİSTAN´DA

Okulumuzda yürütülmekte olan iki Erasmus + projesinin ilki Square Eyed Students yani kare gözlü öğrencilerdir. Bu proje çocuklardaki teknoloji bağımlılığına dikkat çekmekte ve çocuklarımızın teknolojiyi nasıl faydalı bir şekilde kullanabileceklerini öğrenmelerini hedeflemektedir.Aynı zamanda çocuklarımızın boş zamanlarını telefon,tablet,bilgisayar ya da telefon olmadan nasıl değerlendirebileceklerini göstermeyi hedeflemektedir.

Projemiz Danimarka Koordinatörlüğünde yürütülmekte olup Hırvatistan, Macaristan, Estonya ve Türkiye de projenin ortak ülkeleridir. Proje kapsamında bu ülkelere öğrenci, öğretmen hareketlilikleri yapmaktayız. MAYIS ayında Macaristan'ın başkenti Budapeşte'de ikinci toplantımızı yaptık. Bu toplantıda projenin başlangıcından itibaren yaptığımız çalışmaları değerlendirdik.Anket sonuçlarını da değerlendirdik ve önümüzdeki hareketliliklerde daha neler yapmalıyız ve yapmamalıyızı konuştuk.

22-03-201922-03-201922-03-201922-03-2019

Yayın: 22.03.2019 - Güncelleme: 29.04.2022 11:05 - Görüntülenme: 491