Healthy European Youth isimli Erasmus + projemiz

Okulumuzda Healthy European Youth isimli Erasmus + projesi yürütülmektedir ve okulumuz proje ortağıdır. Proje Koordinatörü Danimarka olmakla birlikte, İspanya, İtalya, Macaristan ve Türkiye proje ortaklarıdır. Projemizin ilk hareketliliğini İspanya nın Alcazar da San Juan kentine gerçekleştirdik. Okulumuzdan iki öğretmen ve 5 öğrencinin katılımıyla gerçekleşen hareketlilikte sağlıklı yaşamla ilgili birçok aktiviteye katıldık. Okulumuzun ve Trabzonspor'umuzun tanıtım sunumlarını gerçekleştirdik. Avrupalı ortaklarımıza Türkiye deki sağlıklı kahvaltıda neler var, onları anlattık ve onların da kahvaltılarında neler yediğini dinledik. Bir çok spor aktivitesi yaptık.

Sağlıklı yaşam denince akla sağlıklı beslenme ve spor gelir, biz de bu doğrultuda öğrencilerimizde farkındalık yaratmak amacıyla çalışmalar yaptık.

Yayın: 19.02.2019 - Güncelleme: 29.04.2022 11:06 - Görüntülenme: 576