BEE-LOGO

'Becoming European Ecocitizens' başlıklı, Macaristan-Türkiye-İtalya-Portekiz-Polonya-İspanya ortaklı projemiz için logo anketi düzenlenmiştir. Proje ortaklarındaki öğrenciler anket için logolar hazırlamışlardır ve anket sosyal medya üzerinden yayınlanmıştır. Ankete 6 ülkeden 18 tane logo seçilmiş ve farklı ülkelerden, farklı dillerden, farklı ırklardan 3.133 kişi katılarak oy kullanmıştır.  Türkiye'den okulumuz 7 C sınıfı öğrencisi Alara BEKTAŞ anketteki 3 numaralı logosu ile kullanılan 3.133 oyun %22,6 sını alarak birinci olmuştur. Alara'nın logosu 'Becoming European Ecocitizens' projesinin logosu olarak kullanılmaktadır. Öğrencimiz Alara BEKTAŞ'ı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Logoda yenilenebilir enerji üzerinde durulmaktadır. Çevremizi temiz tutmak için güneş enerjisini ve rüzgar enerjisini kullanmamızın çevremiz için daha yararlı olduğu anlatılmaktadır. Güneş enerjisi ve rüzgar enerjisi kullanımıyla çevremize zarar veren enerji kullanımı azaltılabilir ve böylece daha yeşil, daha temiz bir doğaya sahip olabiliriz.

14-01-2021

Yayın: 14.01.2021 - Güncelleme: 09.10.2023 14:17 - Görüntülenme: 462